HET BESTE VAN TWEE WERELDEN

De KanaalBreedPlaat combineert het beste van de kanaalplaatvloer en de breedplaatvloer. De KanaalBreedPlaat bestaat uit een basiselement met ribben waarop de meegeleverde topvloerplaat wordt geplaatst. Bouwen met de KanaalBreedPlaat past binnen de vertrouwde bouwprocessen en maakt het mogelijk efficiënter en makkelijker te bouwen en de faalkosten te minimaliseren. Efficiënt en eenvoudig bouwen in zes stappen.


EFFICIËNT EN EENVOUDIG

Bouwen met de KanaalBreedPlaat is bouwen volgens een eenvoudig droog prefab systeem. Dat betekent een snelle doorlooptijd. De KanaalBreedPlaat is ontworpen om binnen één dag de verdiepingsvloer van vijf woningen te realiseren.

UNIEK TRAPGAT

In het bouwproces met de KanaalBreedPlaat wordt de trapgatsparing in één keer gelegd; er zijn geen raveelconstructies nodig. Een fundamentele innovatie – uniek in de grondgebonden woningbouw – die het bouwproces aanzienlijk versnelt en vereenvoudigt.

INTEGRALE BENADERING

De KanaalBreedPlaat biedt alle vrijheid voor het leggen van standaard leidingen voor onder meer lucht, elektra en water. De integrale benadering van constructie en de installaties voorkomt faalkosten tijdens de bouw.
STAP 1 Vertrouwde voorbereiding
STAP 2 Montage zelfdragend basiselement
STAP 3 Montage installaties
STAP 4 Montage topvloerplaat
STAP 5 Montage wanden en trappen
STAP 6 Afwerking